Ευθυμιάδου Αναγνωστέλλη Βέρθα

Ευθυμιάδου Αναγνωστέλλη Βέρθα

View Details
Κοτσιράκης Ιωάννης

Κοτσιράκης Ιωάννης

View Details
Πυλαρινού Μαρία

Πυλαρινού Μαρία

View Details
Ράλλης Δημήτριος

Ράλλης Δημήτριος

View Details
Τουρναβίτης Κωνσταντίνος

Τουρναβίτης Κωνσταντίνος

View Details
Φιλιππή Δήμητρα

Φιλιππή Δήμητρα

View Details
Φωτοπούλου Μανίνα Μαρία

Φωτοπούλου Μανίνα Μαρία

View Details
Ευθυμιάδου Αναγνωστέλλη Βέρθα

Ευθυμιάδου Αναγνωστέλλη Βέρθα

Γεννήθηκα στη Φιλοθέη τον Απρίλιο του 1967 και κατοικώ στην Πεντέλη από το 1997. Είμαι καθηγήτρια πιάνου- παιδαγωγός. Διδάσκω σε ωδεία της Αττικής από το 1985 και από το 2003 στο Πνευματικό κέντρο Πεντέλης, στο μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας. Συμμετείχα στα κοινά, ως εκλεγμένη στους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων από διάφορες θέσεις, στο δημοτικό- γυμνάσιο και λύκειο Πεντέλης (2002-2010). Είμαι παντρεμένη με τον Αλέξη Αναγνωστέλλη και έχουμε δυο παιδιά.

Κοτσιράκης Ιωάννης

Κοτσιράκης Ιωάννης

Γεννήθηκα το 1979 στην Τεχεράνη, από Έλληνες γονείς και η καταγωγή μου είναι από τη Μάνη και την ορεινή Κορινθία. Κατοικώ στη Νέα Πεντέλη από το 1983. Σπούδασα Γλωσσολογία στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος. Είμαι καθηγητής Αγγλικών, Γαλλικών, Γερμανικών και Ισπανικών. Παίζω πιάνο, ηλεκτρική κιθάρα, συνθέτω και τραγουδάω ροκ και μέταλ μουσική.

Πυλαρινού Μαρία

Πυλαρινού Μαρία

Γεννήθηκα στη Ζάκυνθο το 1954 και ήρθα στην Αθήνα το 1966. Τα τελευταία 10 χρόνια είμαι κάτοικος Νέας Πεντέλης. Διετέλεσα Υπεύθυνη Λογιστηρίου επί 12 συναπτά έτη ολοκληρώνοντας την τριανταοκταετή επαγγελματική μου σταδιοδρομία σε μεγάλο δημόσιο νοσοκομείο. Υπήρξα ιδρυτικό μέλος του Σωματείου Υπαλλήλων Α.Ε., μέλος της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων και συμμετείχα στους αγώνες για Δωρεάν Δημόσια Υγεία μέσα από το Σωματείο Εργαζομένων Ν.Ν.Θ.Α.- η Σωτηρία και την Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν..

Ράλλης Δημήτριος

Ράλλης Δημήτριος

Γεννήθηκα το 1976 στην Πεντέλη. Έχω τρία πτυχία στους τομείς της Διοίκησης επιχειρήσεων, σκηνοθεσίας κινηματογράφου και τηλεόρασης και πτυχίο Diploma στις Μαζικές Επικοινωνίες, ενώ από το London Metropololitan university πήρα πτυχίο μάστερ στην πολιτική επικοινωνία. Έχω εργασθεί ως αρθρογράφος σε θέματα που αφορούν κυρίως στην παγκόσμια οικονομία και γεωπολιτική, ενώ δούλεψα στον ΑΝΤ1 και την ΕΡΤ μέχρι τη στιγμή που έπεσε το μαύρο από τον Σιμο Κεδικογλου. Σήμερα, ασχολούμαι με ειδησεογραφικά πόρταλ.

Τουρναβίτης Κωνσταντίνος

Τουρναβίτης Κωνσταντίνος

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1961 και μεγάλωσα στην Νέα Πεντέλη. Είμαι απόφοιτος του τμήματος Φυσικής Αγωγής (ΤΕΦΑΑ), του Παν/μίου Αθηνών με ειδικότητα στην κολύμβηση, ενώ έχω φοιτήσει και στο Μαθηματικό Τμήμα του Παν/μίου Αθηνών. Διατηρώ ατομική επιχείρηση από το 1994 με αθλητικές δραστηριότητες, τηλεοπτικές παραγωγές και διαδικτυακές υπηρεσίες. Είμαι εκλεγμένος στα ΔΣ του ΣΕΠΚΥΣΚΚ, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προπονητών Αθλημάτων (ως αντιπρόεδρος), του Ι.Δ.Ε.Α.Δ. και της Λέσχης Καταδρομέων και Ιερολοχιτών, ενώ είμαι μέλος της πειθαρχικής επιτροπής της ΑΜΟΤΟΕ και ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Ομάδας
Διάσωσης (τμήμα Αθηνών) και της Ελληνικής λέσχης φίλων 2cv & Citroen. Συμμετέχω ενεργά στα πολιτικά δρώμενα από το 1994 και το 2010 έγινα συνιδρυτής της Ένωσης των Ελλήνων στην Πεντέλη. Συμμετείχα ενεργά ως καταλύτης στην σύμπραξη
κινημάτων της πλατείας Συντάγματος. Εκλέχτηκα μέλος του Εθνικού Συμβουλίου στο ιδρυτικό συνέδριο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και το καλοκαίρι του 2013 εκλέχτηκα από τα κινήματα γραμματέας κινημάτων, πράξη που επικυρώνεται από τον πρόεδρο και την εκτελεστική επιτροπή του Εθνικού συμβουλίου. Είμαι υπεύθυνος θεμάτων αθλητισμού ως εθελοντής, της βουλευτού των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Σταυρούλας Ξουλίδου – τομέας παιδείας, αθλητισμού, πολιτισμού.

Φιλιππή Δήμητρα

Φιλιππή Δήμητρα

Γεννήθηκα στην Πεντέλη το 1995. Σπουδάζω στο εμπορικό ναυτικό και έχω πτυχίο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στον τομέα της πληροφορικής. Έχω συμμετάσχει στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό γνώσεων “YOUNG PEOPLE IN EUROPEAN FOREST”, που έχει ως αντικείμενο την δασοπονία, με κύριο θέμα της παρουσίασης τις πυρκαγιές στην Πεντέλη (αίτια και αφορμές). Στα πλαίσια του διαγωνισμού, ο οποίος χωρίζεται σε δύο στάδια, κατέκτησα (με την συναγωνίστρια μου) την πρώτη θέση στο εθνικό και τη δεύτερη στο ευρωπαϊκό.

Φωτοπούλου Μανίνα Μαρία

Φωτοπούλου Μανίνα Μαρία

Γεννήθηκα το 1971 στο κέντρο της Αθήνας. Μεγάλωσα και πήγα σχολείο στο Χαλάνδρι. Σπούδασα Γαλλική Φιλολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έλαβα
επίσης πτυχίο Ψυχολογίας από το American College Of Greece (Deree) και μεταπτυχιακό από το University
of Liverpool. Είμαι ελεύθερη επαγγελματίας στον τομέα της Έρευνας Αγοράς από το 1998 και έχω συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου. Είμαι παντρεμένη με δύο παιδιά.
Συμμετείχα από θέσεις ευθύνης στο γονεϊκό κίνημα (έχω διατελέσει Προεδρος, Γ.Γ. και Ειδική Γραμματέας στα σχολειά των παιδιών μου και την Ένωση Γονέων. Είμαι Μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Πεντέλης. Ασχολούμαι εθελοντικά με το Tutorpool (διαδικτυακό δίκτυο αλληλεγγύης για την Παιδεία) και συμμετέχω στην Επιτροπή Παιδείας του
ΣΥΡΙΖΑ.

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoQR-code-logoGeoJSON-LogoGeoRSS-LogoWikitude-Logo
Πεντέλη εν δράσει

loading map - please wait...

Πεντέλη εν δράσει 38.051199, 23.833493

H Πεντέλη που θέλουμε!

Επικοινωνήστε μαζί μας!